Skip to content

Een eeuw ervaring in het organiseren van uitvaarten

Onze begrafenisonderneming is al meer dan 100 jaar actief in Brussel en begeleidt u bij de organisatie van de uitvaart van uw dierbaren,van A tot Z. Wij begeleiden en adviseren nabestaanden op discrete en professionele wijze.

Firma Schoonejans: ons uitvaartcentrum tot uw dienst

Sinds 1910 biedt ons uitvaartcentrum u de steun en bijstand die u verdient op het zeer zwaar te dragen moment dat het verlies van uw naasten is.

Ons métier is om u ondersteuning te bieden en te adviseren om zo nauw mogelijk aansluiten bij uw wensen. Wij beschikken over alle nodige vaardigheden en knowhow zodat u op ons kunt steunen in uw tijd van rouw.

Een complete service

Vaak voelen de nabestaanden van de overledene zich overweldigd door een stortvloed van vragen en door de beslissingen die ze moeten nemen. Wij zijn er om u zo goed als het kan te ondersteunen. Doorheen heel deze zware periode blijven wij aan uw zijde. We zijn er om naar u te luisteren en er over te waken dat we al uw wensen respecteren, net als die van de overledene.

Wij staan aan uw zijde voor de volledige organisatie van de uitvaart, of het nu gaat om een crematie of een begrafenis, en wij bieden u een hele reeks uitvaartartikelen (urnen, gedenksieraden,…), net als een dienst voor het bestellen van bloemen.

Contacteer ons

Wij staan 24/7 tot uw beschikking in de regio Brussel. Neem gerust contact met ons op per telefoon of via onderstaand contactformulier. Vanaf de allereerste momenten zullen wij u de nodige ondersteuning bieden.