Skip to content

Onze uitvaartdiensten

Al meer dan een eeuw lang verzorgt ons uitvaartcentrum de gehele uitvaartorganisatie. Om u de best mogelijke service  te bieden en u te adviseren, hebben wij ons omringd met de beste specialisten, die altijd klaar staan om u bij te staan en uw wensen te respecteren.

Crematie

Deze funeraire techniek heeft tot doel het lichaam van de overledene te verbranden en tot as te herleiden. Er bestaan verschillende manieren van omgaan met de assen: thuis bewaren, verstrooien in een begraafplaats of op zee, bijzetten in een columbarium…

Begraving

Dit type teraardebestelling bestaat uit het plaatsen van het lichaam in de grond. De begraving kan in de volle grond, in een concessie of in een grafkelder.

Doodsbrieven en rouwfoto's

Wij kunnen uw gepersonaliseerde doodsbrieven, rouwfoto’s en bedankkaartjes drukken en u helpen bij het opstellen ervan.

Bloemen

Wij bieden u alle soorten bloemen aan: kransen, bloemstukken, boeketten, graftakken… Allemaal verkrijgbaar in de kleuren van uw keuze. Bestel ze op onze website: alles wordt geregeld en de bloemen worden ter plekke gebracht.

Religieuze, burgerlijke, vrijzinnige plechtigheid, of zoals u wenst.

Vertrouw op ons bij de organisatie van de plechtigheid, of die nu religieus is, burgerlijk of vrijzinnig. Wij zorgen voor alle aspecten, van A tot Z, met respect voor uw overtuigingen: contacteren van de parochie, hulp bij het kiezen van muziek of teksten, receptie, enz.

Nationaal en internationaal rouwtransport

Wij zorgen voor het transport in heel België en ook voor repatriëringen naar het buitenland.

Uitvaartplannen

Om er zeker van te zijn dat uw uitvaart naar uw wensen zal verlopen, bieden wij een uitvaartplan aan om uw gemoedsrust en die van uw dierbaren te garanderen.

We maken een afspraak in het uitvaartcentrum of bij u thuis.

We luisteren naar u en houden rekening met uw laatste wensen.

We verzorgen de gehele organisatie om uw dierbaren te ontzorgen.

We bezorgen u een schatting op basis van uw verlangens.

Uw documenten

Om de begrafenis van uw dierbaren te verzorgen, hebben we bepaalde documenten nodig, ingevuld en ondertekend. Download ze hieronder.

Contacteer ons

Wij staan 24/24 en 7/7 tot uw beschikking in de regio Brussel. Neem gerust contact met ons op per telefoon of via onderstaand contactformulier. Vanaf het allereerste moment zullen wij u de nodige ondersteuning bieden.