Skip to content

Onze uitvaartartikelen

Al meer dan een eeuw lang staan we aan de zijde van families en bieden we u een hele reeks uitvaartartikelen in Brussel. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren  in uw keuze uit onze modellen, met respect voor de overledene.

Bestel online: wij bieden een ruim assortiment kransen, bloemstukken, graftakken,… in de kleuren van uw keuze. Alles wordt door ons in handen genomen en ter plaatse bezorgd. 

Gedenkjuwelen

Met een gedenkjuweel kunt u discreet een deel van de as van de overledene meedragen. Er zijn er in goud, zilver of staal en we kunnen er ook de vingerafdruk van uw dierbare in graveren.

Urnen

Na de crematie kunt u de as verstrooien of bijzetten in het columbarium. Als u voor deze optie kiest, kunnen wij u verschillende maten urnen aanbieden, van hout, glas, porselein of steen.

Asreliek

Een symbolisch deel van de as kan u na de crematie ook worden meegegeven in een asreliek. Met deze kleine recipiënten kunt u een aandenken aan de overledene bewaren in uw huis of op een geschikte gedenkplaats.

Doodskisten

Er staan veel doodskisten tot uw beschikking, voor begraving of crematie. Onze modellen zijn voorzien van verschillende afwerkingen en zijn verkrijgbaar in massief hout of spaanplaat.

Contacteer ons

Wij staan 24/24 en 7/7 tot uw beschikking in de regio Brussel. Neem gerust contact met ons op per telefoon of via onderstaand contactformulier. Vanaf het allereerste moment zullen wij u de nodige ondersteuning bieden.